Home

WIE ZIJN WIJ
Pirex Management BV is een onderneming die gespecialiseerd is in het werven en plaatsen van professioneel gekwalificeerd midden- en topkader Financieel InterimManagers en ProjectManagers.

WAT DOEN WIJ
Organisaties hebben behoefte aan kwaliteit, expertise en inzet van gerichte management aandacht. Bij reorganisaties, ziekte, uitbreiding of tijdelijke overbrugging is het wenselijk om snel de organisatie te versterken. Vaak voor korte termijn. Versterking met ProjectManagement of versterking door inzet van een specialistische InterimManager.

Die vraag naar tijdelijke en flexibele uitbreiding van uw midden- en topmanagement kan Pirex Management BV uitstekend invullen. Wij zorgen ervoor dat onze betrokken en ervaren InterimManager de organisatie ondersteunt en dat er doelstellingen worden gerealiseerd. De gemotiveerde ProjectManagers zullen uw projecten leiden of ondersteunen en tot een goed einde brengen.

Onze expertise voor interim en projectopdrachten is met name op financieel, economisch, bedrijfskundig en automatiseringsgebied.
Wij vervullen voor onze opdrachtgevers talrijke tijdelijke functies middels Interim & Project opdrachten.